Петя Минчева разказва за лятната стажантска програма до… eксперт „Нормиране на труда“ в Дирекция Човешки ресурси

Какво си спомняте от времето, когато бяхте стажант?

Животът на стажанта беше безгрижен, осеян с много запознанства и придобиване на първоначални умения за работа в екип с поемане на професионални отговорности.

Какви са приликите и разликите между стажа тогава и реалната работа днес?

Сега съм Експерт „Нормиране на труда“ в Дирекция Човешки ресурси в завода за санитарна арматура. Работата ми е свързана с разработване, внедряване и поддържане на трудовите норми за изработка на детайли и изделия по производствени процеси. Това изисква наблюдение, отчитане и анализиране на труда, вложен в производството.

Що се отнася до работата днес – отговорността и ангажираността е значително по-голяма.

С какво се гордеете? Споделете един ваш успех в работата?

Гордея се с опита и знанията, които съм натрупала за времето, в което съм в компанията. Смятам, че съм изградила професионални отношения към работата и хората.

Всеки ден е предизвикателство и умение да се отговори бързо и адекватно на променящата се среда и се радвам, че съм част от екип, изграден от хора със знания и професионализъм.

Какво пожелавате на нашите колеги?

Пожелавам на колегите в професионален план – хармония и баланс на работното място и вдъхновение за нови предизвикателства. В личен план им желая много здраве и лятно настроение!

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).