„Идеал Стандарт – Видима“ подкрепя волейболната академия „Стойчев – Казийски“

Младите надежди на волейболната академия „Стойчев – Казийски“ ще се радват на подкрепата на „Идеал Стандарт – Видима“ в рамките на три години. Преди няколко дни успешно приключи Big Volley Camp 2020 с участието на 72 волейболисти на възраст от 12 до 18 години, трениращи в клубове от цялата страна.

Участниците имаха ежедневни занимания по волейбол в зала, плажен волейбол, кондиционни тренировки на открито. В последните дни на лагера се проведоха турнири по волейбол в зала и плажен волейбол, в които младите спортисти демонстрираха своите умения и състезателен дух.

В рамките на партньорството очакваме в Севлиево да се изиграят демонстративен и приятелски волейболни двубои с „Клуб по волейбол Раковски – 1964“. В демонстративния двубой севлиевската публика ще посрещне eдна от легендите във волейбола Радостин Стойчев или Матей Казийски.

 От волейболния клуб изразиха благодарността си за подкрепата и вярата, че заедно създаваме среда за развитие на бъдещи таланти и успешни личности на България.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).