Интервю с Ивайло Иванов за лятната стажантска програма до… заместник-ръководител процес „Леярен“

Какво си спомняте от времето, когато бяхте стажант?

Спомням си, че бях млад студент желаещ един ден да работи във завод „Видима“. Когато разбрах, че съм одобрен за стажантската програма за мен това беше голям успех. Бях възхитен от начина на посрещане и от отношението на целия екип, който работеше с нас.

Какви са приликите и разликите между стажа тогава и реалната работа днес?

Сега съм на длъжност заместник-ръководител процес „Леярен“ в завода за санитарна арматура. Няма място за сравнение. Когато си стажант, смяташ, че всичко е леснопостижимо и става бързо. Сега работата изисква голяма отговорност, с грижа за хората и постигане на желаните цели.

С какво се гордеете? Споделете един ваш успех в работата?

Обичам работата си. Чувствам се удовлетворен от добре свършената работа.

Какво пожелавате на нашите колеги?

На всички мои колеги пожелавам здраве, спокойствие, търпение и да работим в името на успеха на нашата фирма.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).