Разговор с Даниела Петкова за лятната стажантска програма до… главен експерт „Администриране на персонала“

Какво си спомняте от времето, когато бяхте стажант?

Бях стажантка в отдел „Контролинг“. Спомените ми са за едно лято, изпълнено с положителни емоции. Запознах се с много хора и научих много нови неща.

Сега сте главен експерт „Администриране на персонала“. Какви са приликите и разликите между стажа тогава и реалната работа днес?

Сега съм главен експерт „Администриране на персонала“ в дирекция Човешки ресурси в завода за санитарна арматура и се занимавам с назначаване, преназначаване, освобождаване и всичко свързано с трудовите взаимоотношения, подготовка на документи за пенсиониране, оценка на трудовото представяне. Разликата с онова време са повечето отговорности, които налага ежедневната работа.

С какво се гордеете? Споделете един ваш успех в работата?

За времето, през което работя в отдела станах част от един добър екип, усвоих много знания и умения. Научих се на гъвкавост, поради естеството на работата ми. Задачите ми са много и разнообразни, но изпълнението им ми носи удовлетворение.

Какво пожелавате на нашите колеги?

На всички колеги пожелавам на първо място здраве, лични и професионални успехи, слънчево и хубаво лято!

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).