Станислава Спасова разказва за времето от лятната стажантска програма до… специалист финансова отчетност

Какво си спомняте от времето, когато бяхте стажант?

За мен това бе първи стаж в голяма компания. Спомням си, че бях много ентусиазирана и с желание ходех всеки ден.

Какви са приликите и разликите между стажа тогава и реалната работа днес?

Към момента съм специалист „Финансова отчетност – задължения“. Научих много през всичките години в Центъра за финансова отчетност. Бях първата стажантка там – само месец след официалното откриване на звеното. Бях свидетел, а на моменти и участник, във всички промени, които претърпя отдела – от едва 12 колеги в началото до няколко екипа и близо 50 служители към момента.

Няма много разлика с това, което правих като стажант, тъй като по стечение на обстоятелствата сега съм в същия екип. С времето натрупах опит и знания, които с радост предавам на всеки нов колега или стажант.

С какво се гордеете? Споделете един ваш успех в работата?

Всяко изпълнение на поставените задачи е вид успех. Старая се да не предавам доверието на колегите и преките ръководители.

Какво пожелавате на нашите колеги?

Пожелавам най-вече здраве и щастие на всички. Надявам се с колегите да продължим да споделяме професионалните и лични успехи, както и екипно да се справяме с „новото нормално“ .

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).