Доброто е сред нас

За добротата и благородството са изписани много книги, споделени са различни мисли и сентенции, но винаги може да се каже и повече. Човещината е ценност, която придобива сила в най-важните моменти в нашия живот. В тези обикновени постъпки се съдържат неизмерима сила и красота. Защото доброто и благородството са уменията да съпреживяваш и да си състрадателен, да закриляш и да помагаш. Щастливи сме, че тук, в „Идеал Стандарт – Видима“ има хора с големи сърца, изпълнени с доброта и благородство! За тях трябва да се говори, за тях трябва да се знае!

През март споделихме, че работещите в подпроцес „Шприцове” бяха „Екип на месеца по здраве, безопасност и 5S” за месец февруари. Тогава разказахме за решението им да дарят наградата си благотворително в помощ на нуждаещ се колега. Това е тяхната история.

Днес, със задоволство и изключително уважение към постъпката на колегите, можем да кажем, че те имат последователи в лицето на хората от процес „Пресов” в завода за санитарна арматура. Екипът реши да подпомогне нуждаещ се човек от завода, като дари почти цялата сума от наградата. Такива жестове ни карат да гледаме на живота по различен начин. Начин, който ни отделя от ежедневните грижи и показва нашата истинска същност.

Благодарим ви, колеги!

Колегите от процес „Пресов” в завода за санитарна арматура получиха купата и грамотата за „Екип на месец юни по здраве, безопасност и 5S”. Събитието премина в изключително приятна атмосфера, с много усмивки и добро настроение. Йонита Колева, ръководител на отдел Ideal Way, поздрави присъстващите за постигнатите резултати и подчерта, че стабилността на един екип се проявява най-добре по време на криза. Това са показали с работата си колегите от процес „Пресов” и са шампионите на завода за юни, каза Йонита Колева. Тя изтъкна ролята на всеки един човек от тима и поздрави екипа за добрата организация на работа и отговорността им в трудната ситуация, в която се намираме. Ръководителят на отдел Ideal Way отбеляза, че спецификата на процеса прави задачата им за поддържане на чиста среда по-трудна, но те са се справили много добре. Йонита Колева сподели, че съществува индикация за нормализиране на натоварването и изрази надеждата и очакванията на ръководния екип на завода за скорошно завръщане към обичайния ритъм на работа. 

Диян Гюров, ръководител на процес „Пресов”, получи купата и подчерта, че добрите резултати са постигнати благодарение на общите усилия на всички и стремежа на екипите да изпълнят общата цел, която имат, а тя е да стават все по-добри.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).