Златен медал за качество QUDAL за санитарните продукти Ideal Standard и Vidima

Със златен медал за качество QUDAL са отличени Ideal Standard и Vidima. Отличието е в  резултат от допитване до българските потребители, направено сред професионалисти от строителния бранш и представители на сектора „Направи си сам”. На въпроса „Посочете името на производителя на санитарни продукти, който според Вашия личен опит или опита на Вашите близки предлага най-високо ниво на качество на българския пазар“, най-често срещаният отговор е – Ideal Standard. На въпроса „Посочете името на производителя на смесители, който според Вашия личен опит или опита на Вашите близки предлага най-високо ниво на качество на българския пазар“, отговорът е – Vidima.

Златният медал QUDAL е голямо признание за „Идеал Стандарт – Видима“. Той е особено ценен, защото на практика е присъден от българските потребители, които са оценили високото качество на продуктите с марки Ideal Standard и Vidima.

Сертификатите могат да се видят тук:

  1. Сертификат за Ideal Standard като производител на санитарни продукти
  2. Сертификат за производител на смесители – Vidima

Отличието се присъжда в резултат от проведеното независимо проучване QUDAL – QUality meDAL в България през май 2020 сред 1200 участници, проект на  швейцарска организация (International Certification Association GmbH), която присъжда отличия въз основа на независимо пазарно проучване. Въпросите, зададени на анкетираните, са формулирани с отворен край. Това означава, че потребителите са имали възможността свободно и според техните лични впечатления и мнение да посочат коя компания/продукт според тях е символ на най-високо качество в категорията „Санитарни продукти“ и „Санитарна арматура”. Днес, в това време на предизвикателства и трудности, повече от всякога хората се нуждаят от ясни послания от пазара и знаци, които внушават сигурност и увереност.

Сертификатът QUDAL – Quality meDAL насърчава точно това, което е изключително важно за потребителите днес: качество, стойност, честност, репутация и надеждност.

QUDAL е абревиатура, образувана от първата сричка на английския вариант на думата „качество” и последната от думата „медал”  – QUality meDAL. 

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).