Какъв ще бъде светът след Covid-19?


Тези и много други въпроси изникват в съзнанието на всеки един от нас, не само в България, но и в целия свят. Всеки търси отговори. Водещи икономисти правят своите анализи и виждат различни възможности за излизане от кризата.

Едно е сигурно – светът няма да е същият.  Хората вече няма да са същите. Обществото няма да е същото. Промени се изцяло цивилизационният модел.

Какво предстои? Предстоят трайни промени на глобално ниво.

„Навлизаме във времена на големи промени – като индивиди, като общност и като компания. Няма бъдеще в следването на старите сценарии и лидерите, които се оформят след тези времена на глобални предизвикателства ще бъдат тези, които по-бързо се адаптират към новите реалности. От името на трудолюбивата Севлиевска общност предлагам тези предварителни очертания на нуждата от спешни промени“ – тези думи са на нашата колега Теодора Младенова, която работи като ръководител обучение – Марки и Продукти към бизнес организация Източна Европа. Тя е написала своето виждане, което можете да прочетете тук на български или английски език, за това как сегашната здравна криза може значимо да прекрои обществото и глобалните и мащабни промени, които активизираха еволюцията на социалния ни и работен живот.

„Винаги ще помним неочаквано възникналата криза през 2020 г. но няма да позволим нейният отпчетък да има фатални последствия. Ще направим необходимите корекции и отново ще се завърнем към живота. „

 “We fight for our right to party…….”

 

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).