На ледената пързалка

85 години Идеал Стандарт Видима - празник - ледена пързалка

Най-привлекателното място в празничния ден бе ледената пързалка. Малки и големи нетърпеливо чакаха да дойде техният ред, за да обуят кънките и да се понесат по гладката ледена повърхност. За по-малките дечица и за неопитните имаше помощни средства – пингвини и панда мечета. В началото съвсем плахо и несигурно те правеха първите стъпки, но с всяка следваща ставаха по-уверени в себе си и се наслаждаваха на това ново преживяване.

Разбира се, сред кънкьорите имаше и напреднали, които със зачервени от студ и удоволствие лица бързо и с лекота се носеха по леда. Някои от тях помагаха на по-малките и по-несигурните, за да се отпуснат и да се насладят на изживяването.

„Бабо, искам отново!“, чуваше се да казва малко момиченце. „В началото ме беше страх от падане, но само след минутки се чувствах много добре, забавлявах се много!“, сподели Христо. „За първи път се пързалям, но изобщо не ме е страх и със сигурност ще продължа да го правя.“, каза с радостна усмивка Александра.

Имаше падания, ставания, вълнение, смях и много радост. Едно чудесно преживяване и прекрасен спомен от празника.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).