В детския кът приказките оживяват

Празник на Ideal Standard Vidima - 85 години - празник за децата

С помощта на професионалиста Антоанета Бебенова и няколко капки цвят децата създаваха вълшебни картини с техниката ебру (рисуване върху вода), която достига до нас от древния изток и Япония.

Скулпторът Валентин Русинов, пък беше Шапкаря от света на чудесата на Алиса, и ги научи как да си правят шапки от хартия.

В другата част на ателието децата пък се превръщаха в приказни герои, където Светлана Христова със специални безвредни бои им поставяше магичен грим.

Децата се потопиха в интересни занимания и игри, където се научиха на много нови и полезни неща.

Усмивките не слизаха от детските личица през целия ден, знак че емоцията достига своя връх.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).