За повече детски усмивки

Месец май премина под знака на добротворчеството и създаването на по-добра среда на живот на севлиевци. На 11 май залесихме и облагородихме с 85 дръвчета парк „Боровата гора“. На 18 май в духа на доброто вдъхнахме живот на детска площадка. Инициативата премина под надслов „За повече детски усмивки“. В обновяването на детската площадка към служители на „Идеал Стандарт – Видима“ се присъединиха и много млади семейства, живущи в блоковете наблизо. Децата също не останаха безучастни и с радост боядисаха и обновиха люлките и пързалката. Така с общи усилия създадоха една по-добра среда за децата.

На детската площадка бяха монтирани и две нови съоръжения – люлка и пързалка.

Така площадката в междублоковото пространство до ДГ „Пролет“ вече е с нов облик благодарение на всички, които се включиха в инициативата, посветена на 85 годишнината на „Идеал Стандарт – Видима“ АД, осъществена със съдействието на Община Севлиево. 

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).