Лекоатлетически крос за деца. Щанд на творците на „Идеал Стандарт – Видима“

Поредните събития, посветени на 85-годишнината от създаването на „Идеал Стандарт – Видима“, се проведоха на 20 април в рамките на националния фестивал „Семе българско“ в парк „Казармите“ в Севлиево.

Въпреки студеното време и прогнозата за дъжд, лекоатлетическият крос премина при засилен интерес от страна на деца, родители и учители. Безспорен факт за това е участието на 150 деца в четирите категории. В кроса участваха деца от Севлиево, Габрово, Велико Търново, Троян и Априлци.

Мариана Петрова, директор „Производствено планиране и логистика“ поздрави победителите в отделните групи. Децата получиха медали, грамоти и подаръци.

Ето кои са и носителите на златните медали в четирите категории:

  1. Диана Добрева – момичета до 6 години
  2. Хари Бъров – момчета до 6 години
  3. Ивет Маринова – момичета от 1 до 4 клас
  4. Цветослав Иванов – момчета от 1 до 4 клас
  5. Есин Кочумова – момичета от 5 до 8 клас
  6. Йоанис Милчов – момчета от 5 до 8 клас
  7. Симона Николаева – момичета от 9 до 12 клас
  8. Стефан Пачков – момчета от 9 до 12 клас

В рамките на фестивала „Семе българско“, творците на „Идеал Стандарт – Видима“ се включиха с щанд с творчески произведения и кулинарни изкушения. Домашно приготвените вкусотии на работници и служители на компанията бяха продавани благотворително и от символичната продажба бяха събрани 402 лв., дарени за каузите на фестивала – Съюзът на слепите в Севлиево и кампанията „Искам бебе”.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).