С приказни истории за децата започнаха събитията, посветени на 85-годишнината на „Идеал Стандарт – Видима“


Тази година „Идеал Стандарт – Видима“ отбелязва 85 години. Години, в които компанията се е развивала, подобрявала и модернизирала. Години, в които се е превърнала във важен икономически фактор в региона. Години, в които компанията е давала и на обществото. Компания с богата социална програма и обществена подкрепа в каузи, които задават посоката за бъдещето. А бъдещето – е в нашите деца.

Ето защо първите събития, посветени на годишнината са от децата за децата. Една приказка, която разказва историята на „Идеал Стандарт – Видима“ и приказните истории на български автори. От 25 до 28 март близо 200 деца от четвърта група на детските градини в Севлиево са поканени на представлението „Приказки, приказки… Как ви обичаме ние“, които се провеждат в „Детски отдел“ на Градската библиотека. Всеки ден ще бъде играно различно представление от децата на Драматично-кукления театър и клуб „Приказен свят“, специално адаптирано за целта.

Предпремиерата на представлението бе изнесена на 21 март пред учениците от клуб „Развий себе си“. Макар и големи те се потопиха в приказния свят и по един друг интересен начин се запознаха с историята на компанията.

85-годишнината на „Идеал Стандарт – Видима“ ще  премине под мотото „Създаваме заедно“.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).