При засилен интерес премина представянето на компанията на изложението „Образование и кариера“

„Идеал Стандарт – Видима“  се представи на международното изложение „Образование и кариера“. Форумът се състоя на 15-16 март 2019 в НДК, София. Това представяне съвпадна  със Световния ден на потребителя – 15 март, което е и основната тема на събитието, предоставяйки основните права на младите хора, свързани с получаване на:

–             Правото на образование

–             Правото на кариера

–             Правото на информация

–             Право на избор

На изложението „Образование и кариера“ (Ти сам избра своето бъдеще!) интерактивното представяне на нашата компания се фокусира върху:

–             Бизнес и социална политика;

–             Стажантски и ученически практики;

–             Добри практики и инициативи;

–             Дейности за мотивация, свързани с млади хора;

–             Отворени възможности за кариера.

По време на изложението имаше висок интерес към „Идеал Стандарт – Видима“ , не само от факта, че твърде бързо се „стопиха“ нашите рекламни материали, но и от вниманието и събеседването на студенти и журналисти от БНТ пред щанда на компанията.

Получени бяха мнозина заявки за  участие в студентския стаж през лятото на 2019 г. в структури на „Идеал Стандарт – Видима“.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).