45-милионното керамично изделие – дарение за Дандолови къщи

По традиция всяко милионно изделие, произведено в завода за керамика на „Идеал Стандарт – Видима“ се дарява.

На 25 януари в 01:02 ч. произведохме 45-милионното изделие – казанче модел Т 4274 /J5229/ серия Tempo.


Екип Б, ПЛ 9, 10 – зона след сушене, с ръководител Недялка Георгиева с милионното изделие

45-милионното изделие ще дарим отново на Историческия музей в гр. Севлиево, като направим пълен ремонт на санитарните помещения в сградата на Архитектурно възрожденски комплекс „Дандолови къщи“.

Ето какво сподели Найден Петров, директор на Исторически музей Севлиево: „Историческият музей в Севлиево е институция с 65-годишна история и разполага с три основни сгради за своите експозиции и своеобразен музей на открито „Ранновизантийска и средновековна крепост Хоталич“. Поддържането на музейните обекти изисква грижи и средства, затова ние сме изключително благодарни за предоставената ни от „Идеал Стандарт – Видима“ АД помощ. През 2016 г. ръководството на завода за керамика направи дарение ремонт на санитарното помещение в Хаджистояновото училище, където са разположени постоянните ни експозиции „Археология“ и „Възраждане“.

Приятно сме изненадани, че отново сме избрани и за удобство на посетителите и екипа на музея, ще бъде извършен ремонт в Архитектурно възрожденски комплекс „Дандолови къщи“, където съхраняваме етнографските експозиции.

Благодарим сърдечно за Вашата съпричастност и разбиране! Желаем Ви успех!“

45-милионното изделие е определено чрез специално активиран брояч в баркод системата на завода за керамика, чрез който може да се проследи пътя на всяко изделие по процеса. Благодарение на тази система знаем кои са колегите, които са го изработили – ек. Б на ПЛ 9, 10 – зона след сушене с ръководител Недялка Георгиева.


About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).