Стажанти срещу служители в приятелски футболен мач

19 юли – летен прохладен следобед. Боровата горичка в Севлиево. Въодушевени млади хора и силна агитка от два фенклуба тръпнат в очакване на нещо ново. . .

 Световното първенство по фIMG_3726 (2)утбол в Русия приключи, но като едно емоционално негово продължение е организирания приятелски мач между отбор на стажанти и представителен отбор от служители на „Идеал Стандарт -Видима“.

 Капитан на стажантския отбор “VISTA UNITED” бе единствената дама на терена, Елена Луканова, а представителния отбор се водеше от Александър Тодоров. Свидетели на оспорвана игра станаха всички зрители, дошли да подкрепят своя отбор. Представителният отбор от служители надви в надпреварата с (8:7) бъдещите професионалисти, стажантите на фирмата. Изпълнителният директор на компанията г-н Ярослав Дончев връчи купата на победителя и поздрави всички състезатели от двата отбора.

IMG_3753

IMG_3736 cop

 В състава на представителния отбор на „Идеал Стандарт – Видима“ участваха: Александър Тодоров (капитан), Драгомир Славоев, Любомир Лазаров, Чавдар Чанков, Пламен Маринов, Свилен Симеонов и Симеон Иванов. Вратарят, Драгомир Славоев изрази единодушното мнение на футболистите от отбора-победител:

IMG_1851 (5)c
„Благодарим на стажантите за възможността да ни провокират да участваме в този приятелски мач. В знак на подкрепа и с пожелание за бъдещи успехи ви преотстъпваме купата, защото вие сте нашето продължение както в професионалната среда, така и на футболния терен!“ 

На терена за „VISTA UNITED“ се състезаваха: Елена Луканова (капитан), Мартин Дюлгяров, Герган Жеков, Цветослав Луканов, Христо Николов, Иван Златев, резервите Ивайло Колев, Петър Христов, Иван Дянков.

Водещата на мача, Мирена Петкова, която откри футболната среща младежки изрази:

„Благодарим Ви, ръководители, за  спортния дух и желание да ни подкрепите в тази инициатива. Вие допринесохте за още по-запомнящото ни се и щастливо синьо лято. Мачът се проведе под зоркия поглед на професионалния съдия Тихомир Колев, на който също благодарим“.

IMG_3716 (4)

IMG_3747

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3748

 

IMG_3703 (1)

IMG_3757

 

IMG_3715 posldna

IMG_1769 (3) copy

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).