Рекорден брой студенти се включват в Стажантска програма 2018 

 

Стажанти 2018„Грабете с пълни шепи. Не се отказвайте. Задавайте въпроси!“. С  тези думи Милена Богданова, Директор Човешки ресурси Източна Европа, посрещна студентите от Стажантска програма 2018. Тази година рекорден брой кандидатстваха, но само 30 получиха възможността да практикуват в „Идеал Стандарт – Видима“.Стажанти 2018 група

Участие ще вземат стажантите от икономическите университети от гр. София, Велико Търново, Свищов и Варна, техническите университети в София и Габрово, както и от УАСГ, Софийски университет, НБУ, университета в Грьонинген, Ковънтри и във Виена.

Стажанти 2018-2Още от първия ден ентусиазираните младежи започнаха да получават конкретни задачи от професионален екип в направленията Финансово обслужване, IT, Маркетинг, Дистрибуционен център, Управление на материалите, Развойна дейност и други. Стажантите споделят, че впечатление са им направили структурираните работни места, социалната политика, модерните организационни методи на производство и човешки ресурси, процесите в различните отдели, изискванията и прецизността в детайлите за максимално качество на продукта.

Стажанти 2018-3Стажантската програма започна на 2 юли и продължава до 4 септември.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).