Празниците по случай 25 години Идеал Стандарт в България продължиха и във Велико Търново и в Габрово

IMG_2728По случай годишнината, фирмата организира хепънинг в сърцето на старата столица Велико Търново на 12 юли. В парк „Марно поле“ търновци видяха за пръв път невероятното ателие „Рисуване със светлина“, в което се преплита магията на фотографията с творческите въжделения на публиката.IMG_2842 Техниката light-painting позволява наслагването на светлинни образи и контури, с които се рисува в пространството.

 

 

IMG_2869Fire in My Soul е името на групата за огнени изкуства, която подари на присъстващите незабравимо огнено шоу. В атрактивния спектакъл се вплетоха физическа сила, ловкост, концентрация на внимание и точност. И разбира се – хармония и вдъхновение.

 

 

 

IMG_3202На 14 юли бе и последната дата за празника в Габрово в местността Градище. В рамките на празника бяха организирани арт работилници със занимания за цялото семейство. В ателие „Грънчарство“ всеки можеше да усвои тънкостите при изработката на глинени изделия, а най-активните татковци, заедно със своите деца изработиха къщичка за птици. За дамите бе подготвено ателие „Мама и аз обичаме бижута“, в което сътвориха най-красивото бижу, което взеха като спомен от празника.

 

 

IMG_3246По време на празниците имаше отборни състезания, игри за ловкост, бързина и съобразителност. С томболата „Идеал Стандарт – Видима“ АД раздаде редица подаръци. За най-малките посетители на празника фирмата осигури безплатен сладолед.

 

 

 

„Идеал Стандарт – Видима“ АД отбелязва 25 години от създаването на смесеното дружество между „Видима“ АД и „Американ Стандарт“. Към момента в предприятието работят 3200 души, почти 300 от които търновци. Производителят на санитарна керамика и арматура „Идеал Стандарт – Видима“ планира да увеличи производството си в България през следващите три години. Разширяването е част от новата стратегия на собственика Ideal Standard International (ISI), която включва най-мащабната инвестиция за последните десет години. През този период базираната в Белгия компания ще вложи общо над 100 млн. евро, като значителна част от сумата ще бъде насочена към предприятието в Севлиево. Очакванията са от следващата година компанията да увеличи производството, което ще доведе до ръст на продажбите и печалбата.

IMG_3231 IMG_3191 IMG_3179 IMG_3178 IMG_2825 IMG_2804 IMG_2798 IMG_2781 IMG_2776

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).