1 юни – Ден на детето

Изложба на детски рисунки „ Обичам и пазя Земята“

 

Днес в Завода за производство на санитарна керамика открихме изложба на детски рисунки „Обичам и пазя Земята“, която е продължение на нашата инициатива за почистване и опазване на природата и изразява нашата ангажираност и отговорност като компания за разумно използване на природните ресурси и за опазване на околната среда. Смятаме, че грижата за опазването на природата е грижа за нашите деца, затова ние съчетахме това мероприятие с празника на детето, за да направим съпричастни и нашите деца към тази идея – да обичаме и пазим Земята.

В конкурса се включиха 11 деца на колеги от Завода за керамика и Дистрибуционен център, на чиито пъстри картини ще имаме радостта да се наслаждаваме през следващите три седмици.

 Благодарим за участието в изложбата на малките художници:

Мила Колева, 6 г.

Елена Ангелова, 6 г.

Виктор Караиванов, 7 г.

Боримир Петков, 7 г.

Елена Велешка, 9 г.

Мартина Велешка, 9 г.

Димитър Петков, 9 г.

Марина Илиева, 9 г.

Валентин Йорданов, 10 г.

Станислав Колев, 12 г.

Лилия Апостолова, 12 г.

 Честит празник на всички малки и пораснали деца!

Stanislav Kolev Viktor Karaivanov Valentin Yordanov Valentin Yordanov II Mila Koleva Martina Veleshka Martina Veleshka 2 Marina Ilieva 2 Liliya Apostolova 2 Liliya Apostolova 1 IMG_0073 IMG_0069 IMG_0055 IMG_0050 Elena Veleshka 2 Elena Veleshka 1 Elena Angelova Dimitar Petkov Borimir Petkov

 

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).