Парченца радост

В края на лятото галерия „Видима“ подреди изложба „Парченца радост“ с творби на колеги от „Идеал Стандарт – Видима“.

От 1 до 9 септември всички севлиевци и гости на града могат да се насладят на изкуството на декупажа на Тихомира Трифонова, Наталия Джамбазова, Наталия Колева, Таня Ламбева, Валерия Минчева и Петя Минчева, на бижутата от естествени камъни на Станислава Славова‐Петкова, на картините на Тодор Тодоров, Димитрина Цанова, Борислав Настев и Павлина Василева, на фино изработените гоблени на Ренета Колева, Веска Дянкова, Румяна Димитрова, Десислава Стоянова, Мария Георгиева, Полина Кирилова и Даниела Петкова, на майсторския квилинг и скрапбукинг на Даниела Цонева, Надежда Туджарова и Александър Маринов, на макрамето на Петя Иванова, на красота на пирографиране на Анна Терпанова, на непознатата зентангл/дудлинг техника, която ни показва Ася Караиванова.

IMG_0024Изложбата бе открита от Лазар Лазаров – Директор Търговска организация – Клъстър България, който поздрави авторите и сподели мисъл на Иля Еренбург: „Голямото изкуство не просто отразява живота, а участва в него и го променя“. Наистина, участниците в изложбата не са професионални художници и творци, но творбите им разкриват много артистичен вкус, усет към красивото и положителна енергия, която успокоява, зарежда и разпръсква „парченца радост“.

IMG_0011

Галерия „Видима“ е отворена всеки работен ден от от 10 до 18 ч. без прекъсване.

 

 

 

 

IMG_0010

 

 

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).

1 Comment on Парченца радост

  1. Страхотна инициатива

Comments are closed.