Изложба „Парченца радост“

В края на лятото ще се постараем да запазим спомена за слънчевите дни с организиране на изложба „Парченца радост“ в галерия „Видима“, гр. Севлиево.

Ще съберем и покажем ръчно изработени творби на наши колеги от „Идеал Стандарт – Видима“.

Ако Вашето хоби е декупаж, квилинг, пачуърк, рисуване върху стъкло, гоблени, изработка на бижута, пирография, скрапбукинг, изобразително изкуство – запишете се за участие!

Краен срок за заявка и предаване на творбите: 31 юли 2016 г.

Presentation A

 

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).