Отново първи в класацията „Капитал 100“

IMG_0026 smallОтново нашата компания „Идеал Стандарт – Видима“ АД зае първото място в сектор „Машини и оборудване“ в класацията „Капитал 100“. На 30 юни на официална церемония в резиденция Лозенец, Валентин Ганев директор на завода за производство на санитарна керамика, получи тази престижна награда, сред лидери като „Лукойл Нефтохим Бургас“, „Аурубис“ и „Лукойл България“.

Ето какво сподели пред „Актуално“ Валентин Ганев след получаването на наградата:

 

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).

3 Comments on Отново първи в класацията „Капитал 100“

  1. Поздравления от всички нас, вашите потребители и хора, които следим вашето развитие. Вие не спирате да предлагате нови и нови модели, като по този начин конкуренцията става все по голяма и стимулираща.Пожелаваме ви още много успехи и късмет. Клипчето е страхотно и се радвам, че ни показвате това важно интервю. Всеки един, който иска да успее трябва да работи, само така може да постигне своите цели и мечти.

  2. Идеал Стандарт е много голяма и стабилна фирма. Големи професионалисти са и имат доста хубави неща. Наскоро си купих тяхна слушалка за душ точно каквато търсех. Много е хубаво, че предоставят толкова много работни места и се грижат добре за служителите си.

  3. Това е много хубава новина. Не бях попадал на нея, но ето, че отново има с какво да се гордеем 🙂

Comments are closed.