Ideal Standard e официален спонсор на полумаратона „Камчийски пясъци 2015“

Map

Ideal Standard е официален спонсор на първия в България пясъчен полумаратон „Камчийски пясъци 2015“, който ще се състои на 31-ви май (неделя).

Състезанието, организирано от клуб „Зелена стъпка”, ще се проведе по най-дългата пясъчна ивица в България, която се намира при устието на река Камчия. Трасето включва защитена зона „Камчийски пясъци“ с уникалното съчетание от дюни и лонгозни гори.

Ideal Standard предвизвиква и се стреми да вдъхновява хората да изискват и откриват най-доброто за себе си, като само по този начин те правят живота си по-добър. Чрез това състезание Ideal Standard открива съмишленици, които са дръзки, поемат предизвикателства, прояват характер и смелост. В допълнение на това полумаратонът е наситен с послания за опазване на хубавата българска природа, които са в унисон с нашето отговорно отношение към природните ресурси.

Трасе и пунктове: Трасето обхваща най-източната част от плажа, като състезателите са задължени да не се отдалечават на повече от 15 метра от водното пространство, освен ако няма нарочно маркиран коридор. За пресичането на река Камчия ще бъдат осигурени спасителни средства, помощни съоръжения и спасители.

 

Дистанции и контролно време: 4:00 часа за 21.1 км. и 3:30 часа за 10 км.

Вие също можете да се включите. За повече информация: на: http://www.green-foot.net/kmsands.php

Като официален спонсор на събитието Ideal Standard предоставя наградите за първите три места от двете дистанции (21 и 10 километра) за двете категории мъже и жени. Всеки участник на „Камчийски пясъци“ ще получи карта за отстъпка от Ideal Standard.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).