11 мениджъри за един ден посрещна „Идеал Стандарт – Видима”

И тази година „Идеал Стандарт – Видима” подкрепи младежката инициатива „Мениджър за един ден”, организирана от Джуниър Ачийвмънт България.
На 23 март, 11 ученика от XII клас към СОУ „В. Левски“ и XI клас към ПГМЕТ „Ген. Ив. Бъчваров“, гр. Севлиево имаха възможността да се докоснат до ежедневието на мениджъри от компанията.
All&managersТази година те се запознаха с дейности от сферите на Човешки ресурси – Източна Европа, Продажби, Финанси и Счетоводство, Управление на паричните потоци, Информационните технологии. Ръководителите по съответните направления споделиха с „младите мениджъри” своите лични професионални постижения и опит, дадоха напътствия за важността на избора на специалност и възможности за реализация, посъветваха ги да запазят ентусиазма и стремежа за непрекъснато учене и усъвършенстване.

Докосвайки се до реалната работна среда, учениците получаха много важен урок, че успешните мениджъри следват също няколко основни правила: да уважават, да вдъхновяват и да ръководят с примера си.

Днес получихме много ценни съвети и препоръки за нашата бъдеща реализация. Бихме искали отново да дойдем при вас”, заявиха младите мениджъри на тръгване от „Идеал Стандарт-Видима”.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).