ЗЕЛЕНА КОМПАНИЯ СИНЯ ОТГОВОРНОСТ

tree small newС това мото изразяваме нашата загриженост за бъдещето на планетата и нашата отговорност към опазването на природните ресурси. Компанията ни винаги е следвала политика по опазване на околната среда, като е инвестирала в оборудване, технологии и добри практики за управление на отпадъците, пестене на природни суровини и запазване здравето на работещите. Не на думи, а на дело, нашата компания може да се назове „зелена”.

В същото време ние сме щастливи да създаваме продукти, чрез които и други хора да могат да реализират своя стремеж към пестеливи разходи и отговорно отношение към най-важния за човечеството ресурс – водата. Това е нашата „синя отговорност”. Ставаме все по-добри в изобретяването на пестящи технологии в нашите продукти и сме все по-доволни от приноса ни към опазването на природата.

Новa инициатива

Изповядвайки тази „синьо-зелена” философия и стремейки се да направим устойчив този път на развитие, предприемаме инициатива, наречена „Зелена компания, синя отговорност”. Нека направим „зелен” всеки офис, всяко работно място. Нека заразим със „зелената” идея всеки наш колега, партньор, клиент.

Само тогава нашата синя планета ще бъде спасена. Нека дадем шанс на планетата си!

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).