Включете се в Стажантско лято 2014

Наближава лятото.

За някои е време за почивка, а за ентусиазирани и будни студенти е време да затвърдят знанията си и да добият практически опит.

Към тях е нашето предизвикателство.

От днес до 20 юни кандидатствайте за Стажантското лято на „Идеал Стандарт – Видима“ АД.

Компанията ще насърчи стажантите -студенти при разработка на собствени идеи и проекти, които в зависимост от качеството и рентабилността им, могат да бъдат внедрени в производствените или административни процеси.

Включи се!

Как можете да кандидатствата и какво е необходимо да подготвите? Вижте тук: Представяне на Стажантска програма 2014

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).