Идеал Стандарт – Видима увеличава експедициите към директни клиенти

Pages from IS„Идеал Стандарт – Видима е със стратегическа роля за развитието на мултинационалната компания Идеал Стандарт Интернешънъл в Източна Европа“, така започва статията в сп. Логистика и продължава: „В Севлиево се намират два от най-значимите завода за производство на санитарна керамика и арматура.

Освен впечатляващ с размерите си дистрибуционен хъб, в България е разположен и единственият оперативен център, който координира транспорта на компоненти и готова продукция за цяла Европа“, Как е организирана работата в логистичния терминал и какви са добрите практики на Идеал Стандарт – Видима научавам от Вера Йовева, директор Верига на доставки и член на Съвета на директорите на компанията“.
Пълен текст на статията тук: Дистрибуционен център на Идеал Стандарт – Видима в сп. Логистика

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).