15 години Завод за производство на санитарна керамика – история и развитие

Picture 328На 22 октомври 2013 година Заводът за производство на санитарна керамика, част от „Идеал Стандарт Видима” АД, отбелязва своята 15-годишна история. Особено внимание се отделя на служителите, които имат 15 години стаж в завода за керамика – през тази седмица в предприятието ще излъчват видео интервюта с колеги, които споделят преживяното за изминалите 15 години. Всички те получиха лично поздравително писмо от Валентин Ганев, директор на завода за производство на санитарна керамика.

В деня на годишнината, 22 октомври, бе организиран Ден на отворените врати.  Честта да посетят завода имаха ученици, родени в годината на откриването му – 1998 г. Около 150 ученика от четири училища в града се запознаха с историята и развитието на завода.

all smallКулминацията на годишнината е събитието за служителите на 22 октомври. „Ние знаем, че 15 години не стигат човек да достигне до зряла възраст. Ние също знаем, че нашите първи 15 години повече няма да се повторят, но ние използвахме тези първи 15 години по възможно най-добрия начин!… Постиженията в завода не биха били възможни без Вас – Хората!” С тези думи Валентин Ганев, директор на завода за производство на керамика се обърна към работниците и служителите на завода.

 

 

Picture 322От името на Съвета на директорите Инж. Красимир Копчев, изпълнителен директор на „Идеал Стандарт – Видима” АД също поздрави работниците и служителите за техния празник.

 

 

 

Към пълния текст: Press info 15 godini ZSK 22_10_2013 final

Picture 167 Picture 226 Picture 230 Picture 231 Picture 232 Picture 233 Picture 297 Picture 304 Picture 306

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).