Изложба на приложни изкуства на нашите колеги

В Дистрибуционен център на „Идеал Стандарт – Видима” АД бе открита изложба на приложни изкуства на нашите колеги Валерия Минчева, Наталия Колева и Станислава Петкова.

Те представят своите ръчно изработени произведения чрез различни техники, които стават все по-популярни в България.

 

 

Валерия Минчева представя ръчно изработени произведения, направени с техниките: изонит, декупаж, стъклопис, пергамано, скрапбукинг.

 

 

 

Станислава Петкова изработва бижута от мъниста (стъкло, естествени

камъни, дърво, метал, пластмаса).

 

 

 

Наталия Колева създава декупаж върху дърво.

Изложбата ще продължи три дни от 8 до 10 юли.

 

 

Снимки: Силвия Луканова

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).

1 Comment on Изложба на приложни изкуства на нашите колеги

  1. Aся Караиванова // 08.07.2013 at 14:22 //

    Поздравления за чудесната изложба! Надявам се и други колеги от двата завода да последват примера и да споделят с нас красотите, които изработват! Успех!

Comments are closed.