Летен стаж за 23-ма студента в „Идеал Стандарт – Видима” АД

От 3 юли 23-ма студенти започват своя летен стаж в „Идеал Стандарт – Видима” АД. За седма поредна година компанията организира Стажантска програма за студенти като част от цялостната политика за привличане на млади талантливи специалисти.

И тази година по традиция, Стажанстката програма ще премина под мотото „С талант, амбиция и желание – успехът е на едно лято разстояние!“

В рамките на два месеца – юли и август студентите от висши учебни заведения от България и чужбина, ще имат възможност за работа в различни области от бизнес и производствените процеси в компанията. Всеки студент ще работи по реални задачи и проекти. „Сега в реална професионална среда ще разберете дали това е работата, която бихте искали да имате и да вършите с удоволствие и удовлетворение”, насърчиха ги от компанията.

Студентите ще бъдат ръководени и напътствани от своите наставници от отделите: Техническо развитие, Управление на материалите, Човешки ресурси, Управление на качеството, Маркетинг, Финанси и Счетоводство, Лаборатория, Митническо обслужване.

Първите впечатления на стажантите:

„Разбрах, че всичко в компанията работи като механизъм на часовник”.

„Очаквам едно лято, което дълго ще помня”.

„Възможност за прилагане на практика наученото в университета”.

„Възможност за натрупване на професионални умения вследствие на диначичната работна среда”.

„Очаквам по време на стажа да се забавлявам, да се запозная с нови хора, да науча повече за работата в областта, която ме интересува”.

 

 

Стажантите са студенти от следните ВУЗ-ове: Стопанска академия „Д.А.Ценов“ – Свищов, ВТУ „Св.Св.Кирил и Методий“ – В.Търново, Технически университет – София, Технически университет – Габрово, University of Glasgow, Birmingam City University, Aarhus School Of Business, Aarhus University Denmark, Икономически университет – Варна УАСГ – София, Jacobs University Bremen, Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, СУ „Климен Охридски“ и Национална художествена академия – София.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).

4 Comments on Летен стаж за 23-ма студента в „Идеал Стандарт – Видима” АД

  1. Айсял Аладжова // 04.07.2013 at 10:14 //

    Здравейте, в момента съм стажант по стажантската програма в компанията. Това, с което останах като усещане след обиколката в заводите и административните отдели са стабилността, мащабите и качеството на работа. Тонът на цялата дейност и ритъмът беше един – всяко звено знаеше целта и мястото си. Впечатление ми направиха особения стремеж към перфекционизъм и внимание към всеки един елемент. Очаквам да изстискам най-доброто от това лято – да надмина себе си и да се запозная със специалисти от реалния бизнес.

  2. Статията в сайта diploma.bg http://diploma.bg/index.php?p=view&aid=5971

  3. Николета Михалева // 06.07.2013 at 22:23 //

    Здравейте! Аз също съм част от настоящата стажантска кампания! Възприемам този стаж като предизвикателство и същевременно като една чудесна възможност за подпомагане на идейните и креативни млади хора да започнат да чертаят професионалното си бъдеще. Изпълнена съм с интерес и позитивизъм относно това, което ми предстои, потапяйки се в ежедневието на компанията. Очаквам едно лято, наситено с отговорности, запознанства, приятни емоции и забавления.

  4. Здравейте! Аз също участвам в тазгодишната стажантска програма на „Идеал Стандарт-Видима“ АД и бих желал да споделя колко значимо е това за мен. Това лято ще се потопя в един свят, за който до сега само съм чувал – светът на отдел „Човешки ресурси“. С ентусиазъм очаквам всичко, което ми предстои и се надявам да следващите 2 месеца да не са последните ми, прекарани в компанията.

    Към всички студенти, които обмислят тази програма като своя алтернатива за следващата година: Не го мислете, а кандидатствайте и се надявайте да ви одобрят – след това всичко е страхотно!

Comments are closed.