Световен ден за опазване на околната среда – 5 юни

 ISI 5 Posters 50x70sm_new 3 pcs_Page_3 ISI 5 Posters 50x70sm_new 3 pcs_Page_1

 

 

 

 

Нужно ли е само в определени дни да мислим за природата и нейното съхранение?

Днес, на Световния ден за опазване на околната среда „Идеал Стандарт – Видима“ АД започва кампания да информира за отговорностите и изпълнените ангажименти за грижа към природата, за които пряко участие имат нейните работници и служители.

Някои от задължителните проекти на компанията са – рециклиране на отпадъците, спестяване на електроенергия, природен газ и намаляване на емисиите от въглероден диоксид.

 

 

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).