Подкрепете ни в конкурса БГ Сайт 2012!

Гласувайте за Blog.vidima.bg в конкурса БГ Сайт 2012!

Нашият блог е сред претендентите в категория „Корпоративен блог“ в тазгодишното издание на престижния конкурс и ви каним да ни подкрепите като участвате в Гласуване на публиката (на сайта на конкурса) до 18 часа на 6 ноември и дадете своя вот за Официален блог на „Идеал Стандарт – Видима“ АД.

Конкурсът БГ Сайт се провежда за тринадесети път и отличава най-добрите български (и на български език) уебсайтове. Блоговете, като модерна форма на онлайн присъствие, все по-често конкуриращи традиционните канали за комуникация и дори традиционните медии, заемат своето достойно място сред категориите на конкурса БГ Сайт 2012.

Използвайки възможността за директно и свободно общуване, много организации създават свои Корпоративни блогове, в които потребителите, партньорите и приятелите им могат да научат повече за фирмената култура, за важни дати и събития от историята на компанията, за нови продукти услуги, за изясняване политиката на организацията по отношение правенето на устойчив бизнес, с отговорност към служителите, работниците и не на последно място – към околната среда.

Гласувайте за Blog.vidima.bg в конкурса БГ Сайт 2012!

Гласувайте за Blog.vidima.bg в конкурса БГ Сайт 2012!

Ние също създадохме нашия корпоративен блог, за да имаме място, където можем да ви разказваме всичко за „Идеал Стандарт – Видима“ АД: за компанията, хората в нея и споделената ангажираност. 

Да ви разказваме за нашата Зелена компания и хората, които работят в нея – Нашият стандарт.

Да ви разказваме за това, от което разбираме – качественото санитарно оборудване за баня, съвети за създаване на по-уютна баня, където можете да бъдете спокойни за вашите и на вашите любими хора здраве и приятни емоции – там, където Разликата е Vidima.

За да имаме място, където да ви информираме за нашите промоции, игри и конкурси – в нашите Инициативи.

За да споделим загрижеността си за опазване на околната среда и разумно използване на природните ресурси –  нашата Синя отговорност.

Да споделим с вас вълненията от работата си с младите хора на България – тези, които са Бъдещето ни и да се похвалим с победите и успехите на всички онези хора и организации, които сме имали честта да подкрепяме по пътя на тяхното развитие – нашата Ангажираност.

Тази година броят на участниците в конкурса БГ Сайт надхвърля 250 – рекорден за всичките години от съществуването му досега. „Изключително трудно ще бъде на журито в БГ Сайт 2012-та. Кандидатурите от една страна са много, а от друга – с високо качество. Конкуренцията е голяма! Но залагам на професионализма на експертите, които ще оценяват всеки проект и очаквам с любопитство финалния резултат, който ще научим точно след месец.”, сподели Жюстин Томс – създател на конкурса БГ Сайт.

Очакваме компетентното и много пъстро жури на конкурса да гледа „под лупа“ всеки един детайл от уебсайтовете и блоговете на регистрираните участници – това им е работата, все пак 🙂 Очакваме да получим обективна оценка на нашия блог, която можем да използваме, за да подобрим както техническите характеристики на блога, така и качеството на съдържанието и нивото на комуникация с вас – нашите колеги, партньори, приятели и клиенти.

Ще се радваме да ни подкрепите в конкурса БГ Сайт 2012! И ще ви бъдем благодарни да продължавате да споделяте с нас какво искате да научите за компанията, за хората, които работят в нея, за начина, по който развиваме своя бизнес и за принципите и отговорностите, които отстояваме всеки ден.

Благодарим ви!

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).

2 Comments on Подкрепете ни в конкурса БГ Сайт 2012!

  1. Успех капчици!

  2. Капка по капка – цял вир! Благодарим за подкрепата, Виктория!

    Ще споделите ли с нас кои теми от блога ни са най-интересни за Вас и какво бихте искали да научите за компанията „Идеал Стандарт – Видима“ и хората, които работят в нея? Ще се радваме да ни пишете.

    Поздрави и до скоро писане тук 🙂

Comments are closed.