Какво ни забъркаха стажантите?

– „Стажантската програма приключи, но бъдете сигурни, че ще остави приятни и трайни спомени в нашите сърца. Силно се надяваме, че вие също ще си спомняте за нас с усмивка на лице.“

– „Нека традицията продължи. Приканваме Ви догодина отново да бъдете така позитивни и отдадени на новите стажанти, защото именно в младите хора е бъдещето.

С тези думи 20-те млади хора от Лятна стажантска програма 2012 в „Идеал Стандарт – Видима“ АД изпратиха своите ментори и ръководители от компанията. Да – правилно сте разбрали! Тази година стажантите изпратиха мениджърите от компанията със събитие, наречено „Часът на стажанта„. Стажът, провел се през месеците юли-август, завърши  с много благодарности и признателност за възможността младите да се докоснат до реалната бизнес среда, и да се потопят в ежедневието на голяма международна компания с утвърдени позиции в бранша и да станат част от голямото семейство на Ideal Standard International.

Стажантите споделиха впечатленията си от стажа освен с думи, и с картина и звук. Колаж от снимки на всички стажанти; авторски песни и дори картина; проекти на „Банята на бъдещето“ – такава, за каквато мечтаят младите хора; кошничка с късмети… Тази година стажантите подариха на ръководителите си много усмивки, заредиха ги с ентусиазъм и спечелиха тяхното уважение и признателност с това, че приемат стажа си с отговорност и ясното съзнание, че той е важна предпоставка за по-нататъшния им успех, но и не забравят, че успешният професионалист знае и как да се забавлява 🙂

Ето ги и нашите стажанти, на които благодарим за приятните емоции!

През това лято в стажантската програма се включиха студенти от университетите:

Технически университет, София

Технически университет, Габрово

Стопанска академия „Димитър А. Ценов”, Свищов

Университет за национално и световно стопанство, София

Велико-търновски университет„Св.Св.Кирил и Методий”

Университетът в Гринуич, Великобритания

Университетът в Бирмингам, Великобритания

Университет Бокони в Милано, Италия

Младежите стажуваха в следните дирекции, направления и отдели:

 • Център за финансова отчетност
 • Дирекция „Финанси”
 • Маркетинг
 • Ideal Way
 • Дейност „Административна”
 • Отдел „Безопасност на труда и околна среда”
 • Отдел „Организация и планиране на производството”
 • Център за информационни технологии
 • Човешки ресурси
 • Конструиране на керамични изделия
 • Технология и обучение
 • Поддръжка и инженеринг

 

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).

1 Comment on Какво ни забъркаха стажантите?

 1. Браво на стажантите! Пожелавам им успех и дано намерят своето място в компанията! Успех и на добър час!

Comments are closed.