Спестете от вашите пари и до 50 процента от сметката за вода за години напред.

Как да инвестирате в качествено санитарно оборудване за баня, което ви се отплаща?

Проблемът с водата става все по-актуален за съвременните поколения – не достигат природни ресурси, повишава се цената на питейната вода… Разумно е да помислим как да ограничим потреблението на вода и особено на местата, където тя се използва в големи количества – банята.  Vidima предлага отдавна в портфолиото си от качествено санитарно оборудване за баня, което освен че се грижи за комфорта, дава възможност и за спестяване на вода и пари. Такива продукти включва и лятната промоция на марката, която освен това ще пести и от парите за покупка.

До 31 август можете да закупите комплект от три продукта за вашата баня и да спестите  96,66 лв от вашите пари и 50% от сметката за вода години напред. Освен това да получите 5 години гаранция, лесен монтаж и лесна поддръжка – всичко това с продукти от сериите SevaFresh и VidimaStorm.

В промоционалния комплект са включени следните продукти:

SevaFresh – смесител за умивалник с керамичен CLICK затварящ механизъм

SevaFresh – смесител за вана/душ с керамичен CLICK затварящ механизъм

VidimaStorm – душ комплект 90 см с 3-функционален душ

Повече информация за всеки от продуктите можете да прочете тук за смесителите от серията SevaFresh и тук за душ комплекта VidimaStorm. Ние ще ви споделим какви са основните предимства на тези продукти.

Спестяване на вода до 50%.

Това е възможно благодарение на смесителите 40 mm с Click керамичен затварящ механизъм, които имат водоспестяваща функция и усъвършенствана функция за контрол на топлата вода. Какво означава това? Механизмът позволява лесно контролиране и съответно намаляване разхода на вода . Когато се повдигне ръкохватката на смесителя при пускане на водата, тя достига положение, при което трябва да се окаже допълнителен натиск нагоре, за да се усили струята на водата.  В ограниченото положение смесителят пропуска 50% от водата, която обикновено би могла да преминава през него. Изборът дали ще спестявате вода или не е ваш, но ние сме се погрижили да имате такава възможност.

Контрол на температурата

Керамичният затварящ механизъм с CLICK система предоставя на потребителя и усъвършенствана функция за контрол на температурата на топлата вода и увеличена работна зона на ръкохватката 120°, като улеснява контрола на температурата в зоната на комфорт (34°C-42°С).

Качествени материали  = добро здраве

Основен материал за смесителните батерии с търговска марка Vidima е месинг с постоянен и контролиран състав, отговарящ на Европейските норми. Месингът, произведен в Идеал Стандарт – Видима, е с ниско съдържание на олово, значително под нормата 1,6%. Компанията гарантира на своите клиенти изключително високо качество на материалите и безопасност за здравето при употреба.

Покрития – добрият външен вид има значение

За да придаде на изделията си красивия огледален блясък, така характерен за смесителите Vidima, компанията използва утвърден метод на електрохимично галванизиране. С модерно оборудване се постигат изискванията на Европейските норми и стандарти EN 248, DIN 50021, ISO 9927, ISO 5002, а именно висококачествено покритие от никел с дебелина от 12,6 до 15,3 микрона и от хром с дебелина от 0,327 до 1,470 микрона. Пластмасовите детайли се галванизират след предварително помедняване на повърхността, което осигурява трайно и естетическо покритие.

Промоционалните комплекти на Vidima можете да откриете в магазинната мрежа из цялата страна. Ако искате да комплектовате санитарното оборудване в банята си, то можете да разгледате различните серии от продукти с марката Vidima на нашия официален уебсайт http://vidima.bg/.

Не се колебайте да ни пишете тук или във Facebook страницата ни Помощ! Ремонтирам банята  – приемаме въпроси всякакви, свързани с нашата дейност и  ще се радваме да ви бъдем полезни при ремонта на вашата баня и избора на санитарна керамика, смесители, акрилни вани, душ кабини, мебели и аксесоари. Очакваме ви!

 

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).

6 Comments on Спестете от вашите пари и до 50 процента от сметката за вода за години напред.

 1. Интересни продукти. Определено ще се поинтересуваме 🙂

 2. Да, наистина – продуктите с марка Vidima са интересни 🙂 Освен, че отговарят на всички европейски изисквания, норми и стандарти, те правят и стъпка напред като използват иновации, които успешно покриват изискванията на модерните потребители – онези, които се интересуват как могат да запазят своето, на близките си хора и на планетата здраве.

  Ако имате въпроси за продуктите с марка Vidima – моля, питайте ни. А ако желаете да се възползвате от промоцията, то знайте, че остават само няколко дни до 31 август 2012г., когато тя приключва.

 3. joro // 31.08.2012 at 11:08 //

  Здравейте,

  Забелязах че керамичните механизми са различни(35-40-47мм). Кой е по добър? Каква е разликата в ежедневната им употреба?

 4. Здравейте и благодарим за въпроса. Ето и отговора:

  Поради конструктивни разлики в размерите на видовете смесители, „Идеал Стандарт – Видима“ като производител, използва три вида затварящи керамични механизми – 35,40 и 47мм. Според дизайна и конструктивните размери на тялото на смесителя (по – големи и по – малки тела), се подбира и вида на затварящия механизъм, като негов компонент.

  Като надеждност и функционалност, трите вида керамични механизми нямат разлика. Дебитът също не се влияе пряко от вида на затварящият механизъм – 35, 40 или 47мм. И в трите варианта, като уплътнителен елемент се използва керамичния диск, който осигурява еднакви: икономичност, дълговечност и безопасност при експлоатация на смесителите.

  Единствената разлика, която можем да посочим е, че за 35мм керамичен механизъм няма допълнителната опция, която се предлага за останалите два размера механизми: CLICK система, която предоставя усъвършенствана функция за контрол на температурата на топлата вода и има водоспестяваща функция.

  Надяваме се, че сме Ви били полезни 🙂

 5. Доволна съм когато точно и ясни ни се каже къде можеме да намерим така силно търсена стока, а именно можем да открием в магазинната мрежа из цялата страна. Ако искаме да комплектоваме санитарното оборудване в банята си, то можем да разгледаме различните серии от продукти с марката .Общо взето сега ако нямаме избор то не знам кога ще имаме, дори от такава богата гама пак е трудно да се избере понеже всичко е доста качествено.Благодаря за статията и се надявам често да ни пишете.

 6. Полезен сайт ! Коректно отношение.

Comments are closed.