Стажантска програма 2012 в „Идеал Стандарт – Видима” АД започна!

Лято е, топло е и на много хора им се иска да избягат от всекидневните си задължения и да се отдадат на заслужена почивка!

В „Идеал Стандарт – Видима” обаче се наблюдава точно обратното явление, при нас лятото е един доста оживен, динамичен и изпълнен с емоции сезон, за нас лятото по традиция е сезонът на Лятната стажантска програма за студенти. И в духа на традицията от 2 юли до края на месец август, 20 студенти от различни български и чужди университети ще се потопят в различни области от дейността на компанията и ще бъдат част от голямото семейство на Ideal Standard International.

Радваме се, че за поредна година посрещаме едни от най-добрите студенти в България, защото за нас Стажантската програма не е само част от цялостната ни политика за подпомагане на развитието на младите хора в България и на тяхната професионална реализация, а е преди всичко възможност да се запознаем и да се докоснем до прекрасни млади хора, изпълнени със знания, ентусиазъм, желание за работа и надскачане на собствените си възможности дори 🙂 Младежи, които идват при нас със свежи идеи, с огромно желание за прилагане на получените знания на практика, със стремеж към реализация и развитие – младежи, за които сме сигурни, че не само ще научат много от нас, но и ние ще получим нова доза енергия и вдъхновение за нови идеи и смели планове.

Миналогодишната стажантска програма завърши с едно предложение за работа и няколко удължени стажа. От стартиране на Лятната стажантска програма през 2007г. до момента 12 студенти са получили оферта за работа и вече работят в компанията, а как ще приключи тя тази година… ще разберем в края на лятото 🙂 И не забравяйте да се забавлявате!

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).