30 милиона е впечатляващ брой и ние го постигнахме!

На 26 юни 2012г. в завода за производство на санитарна керамика на „Идеал Стандарт – Видима“ АД беше произведено 30-милионното керамично изделие – впечатляващ брой, нали!

Чрез нарочно направен „брояч“ в Tranxfer системата на завода бе организиран и проследен пътя на производството на юбилейното изделие. А ние „проследихме“ и хората, които го произведоха и чийто общ стаж в компанията е близо 28 години. На снимката:

Володя Михайлов – работи в компанията от 11 месеца

Мирослав Петров – работи в компанията от 10 години и 6 месеца

Любомир Горанов – работи в  компанията от 6 години

Цветомир Цвятков – работи в компанията от 10 години и 2 месеца

Благодарим ви, колеги, че сте част от нашия успех!

Тази година заводът за производство на санитарна керамика в Севлиево отбелязва 15 години от стартиране на производството през 1997 година, когато е построен на „зелена поляна” . С годишен капацитет от 2,8 млн. броя изделия, днес той е най-големият завод за санитарна керамика в семейството на международната компания Идеал Стандарт Интернешънъл и се нарежда сред най-големите производители в Европа.

Само преди няколко дни, на 20 юни, отбелязахме 20 години успешна история от развитието на нашата компания, чието начало е поставено през 1992г. с подписване на договор между „Видима“ АД и Американ Стандарт Инк. А вече споделяме успехите на нашите работници от следващите 20 успешни години – благодарим ви, колеги!

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).