Как да изберете най-подходящите продукти за оборудване на банята?

Важни характеристики на керамични изделия и смесителите за баня.

––

Не е необходимо да познавате всички технически характеристики на продуктите за обзавеждане на баня – това е работа на продавач-консултантите в магазините и на майсторите. Но познаването на основни характеристики ще ви даде гаранция, че знаете какво купувате и какво ще ползвате вие и вашето семейство. Когато избирате оборудване за баня, направете списък с важните за вас характеристики и изисквайте да ви предложат точно това, което търсите. Иновациите в света на санитарното оборудване за баня вече са доста напреднали и компромисът поради незнание не си струва – бъдете взискателни!

Кои са определящите критерии при избор на оборудване и обзавеждане за банята?

Сред най-често споменаваните критерии, посочвани от клиенти на „Идеал Стандарт – Видима”, са: дизайн, цена, качество, лесен монтаж, гаранция и сервиз на продуктите, сигурност и безопасност на ползване, надеждност и не на последно място – доверие в производителя. Сред последните и вече водещи тенденции са и еко-характеристиките, свързани както със самото производство на продуктите, така и с икономията на вода, енергия и пари от семейния бюджет.

Важни характеристики на керамични изделия и смесителите за баня.

Модерните керамични изделия и смесители за баня притежават важни характеристики, като: икономия на вода и енергия; комфорт и безопасност на употреба; икономия на пространство и достъпност; лесна хигиена и ниско ниво на шум. В изображенията ще откриете списък на характеристики и техните символи, който може да бъде ваш ценен помощник при избора на подходящи продукти.

С избор на подходящи продукти можете да спестите пари от семейния бюджет и до 50% от сметката за вода за години напред.

Както всяка година и тази „Идеал Стандарт – Видима” е подготвила промоционални комплекти от продукти с марка Vidima: (вижте повече тук). Те вече могат да бъдат намерени в магазинната мрежа в цялата страна, но ако все пак не можете да ги откриете в магазина до вас – пишете тук или във FB страницата „Помощ! Ремонтирам банята”, и ще получите информация къде е наличен избраният от вас комплект в момента.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).

5 Comments on Как да изберете най-подходящите продукти за оборудване на банята?

  1. За мен банята е едно от най сложните и най скъпи помещения за обзавеждане.Може да е най малкото от целият дом, но пък знаейки че там ще прекарваш доста време или ще влизаш по няколко пъти на денонощие трябва да е направено така, че да ти харесва и да не ти омръзне така лесно.Съгласна, съм, че модерните керамични изделия и смесители за баня притежават важни характеристики, като икономия на вода и енергия, което важно в днешно време, комфорт и безопасност на употреба, икономия на пространство и достъпност, лесна хигиена и какво ли още не както и вие ни пишете.Благодаря за статията беше ми от полза.

  2. Поздравления за хубавият блог и интересната статия.Наистина сред последните и вече водещи тенденции са и еко-характеристиките, свързани както със самото производство на продуктите, така и с икономията на вода, енергия и пари от семейния бюджет. Хубаво е да се грижим за природата все пак без нея сме за нищо.И аз в последните месеци харесвам модерните керамични изделия и смесители за баня притежават важни характеристики,които успяха да ме грабнат и за сега съм страшно доволна от тях.

  3. Анонимен // 16.08.2014 at 14:33 //

    Когато става дума за една баня то има страшно много въпроси, на които всеки един в начален стадии на ремонта трябва да се запита и да си отговори. Тук давате страхотни съвета и с радост ще се възползвам от тях.Нашата баня е по- малка и може би по светлите цветове ще са освежаващи за нея и ще й придадат обширност и добро осветление. Лично мен ме затруднява избора на смесител,има толкова голямо количество от избор.Може би е добре да премеря колко е голяма мивката за да не се окаже, че съм взела прекалено голяма батерия.

  4. Много полезна статия. Освен за визията трябва да помислим и за качеството!

  5. Много полезна информация… Голяма грешка е да се водим само по това, което ни харесва на външен вид. Трябва да се съобразим най- вече с размерите, за да е практично и удобно.

Comments are closed.