Добре дошли отново в нашия блог!

Защо решихме да си направим блог?

За да споделяме с вас какво се случва  с нашата Зелена компания и с хората, които работят в нея – Нашият стандарт.

За да ви разказваме за това, от което разбираме – качественото санитарно оборудване за баня, съвети за създаване на по-уютна баня, където можете да бъдете спокойни за вашите и на вашите любими хора здраве и приятни емоции – там, където Разликата е Vidima.

За да имаме място, където да ви информираме за нашите промоции, игри и конкурси – в нашите Инициативи.

За да споделим загрижеността си за опазване на околната среда и разумно използване на природните ресурси –  нашата Синя отговорност.

Да споделим с вас вълненията от работата си с младите хора на България – тези, които са Бъдещето ни и да се похвалим с победите и успехите на всички онези хора и организации, коитосме имали честта да подкрепяме по пътя на тяхното развитие – нашата Ангажираност.

Ние от Vidima можем да споделим своя дългогодишен опит, да помогнем със съвет или препоръки. Ще Ви покажем как се произвеждат нещата, как се развива компанията, кои са хората и събитията определящи облика на нашата фирма.

2 Comments on Добре дошли отново в нашия блог!

  1. много хубав блог, но пордължавайте да пишете и да споделяте нови и интересни неща, съвети, актуални промоции, нови продукти – очакваме с нетърпение

  2. Здравейте! Благодарим за добрата оценка. Можете да видите информация за актуална промоция на http://vidima.bg/promotion/index.html, а в някои от последните публикации можете да намерите и съвети за банята. Какви теми Ви интересуват по-конкретно – ще се радваме да Ви бъдем полезни 🙂

Comments are closed.