Амбициозни и талантливи – младите хора, които обичаме и подкрепяме.

Обичаме младите хора на България. И кой не би ги обичал? Амбициозни, талантливи и усмихнативсеки ден можете да ги срещнете на улицата, в парка или в кварталния магазин. Но въпреки разпространеното схващане, че младите само се шляят, то ние имаме доказателства, че много млади хора държат здраво юздите на живота в ръцете си, управляват го умело и непреклонно се стремят към по-добро бъдеще. А ние можем само да ги подкрепяме – това е нашата роля.

През изминалата 2011г. компанията ни за пореден път се включих в множество инициативи, свързани с професионалното развитие и кариерно ориентиране на младите хора в България.

Взехме участие в националния студентски форум, организиран от AIESEC България, „Бизнесът в действие”, за седма поредна година се включихме в инициативата на Джуниър Ачийвмънт България „Мениджър за един ден” и 10 ученика от ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров” СОУ Васил Левски управляваха компанията за един ден. Проведохме стажантската си програма, в рамките на която при нас работиха 33-ма студенти от 9 български и 4 чужди университета и която приключи с едно предложение за работа и няколко удължени стажа. Приехме и ученици на практика през лятото във връзка със задължителните за професионалните гимназии професионални стажове.

Всяка година се запознаваме  и работим с много млади хора и няма да спираме да го правим – за нас те са вдъхновение, за тях ние сме трамплин за намиране на верния път на професионално развитие. Тази публикация обаче няма за цел да се похвалим с направеното от нас – целта е да повторим отново защо го правим и защо си заслужава младите хора да бъдат подкрепяни. Ние участваме във всички тези инициативи поради една причина – защото вярваме в способностите на младите хора в България и искаме да ги подкрепим в тяхното желание и стремеж за реализация на таланта и потенциала, който носят в себе си.

В „Идеал Стандарт – Видима“ АД сме убедени че в България има много надарени, компетентни и талантливи младежи и ние трябва да работим ЗА тях, да вярваме в тях и да им даваме възможност за изява. И точно тук идва нашата малка роля, която обаче ние сме приели не само като ангажимент, а и като своя същност – да  даваме възможност на младите да намерят своя професионален път и да направят първите си уверени стъпки по него, а като част от Идеал Стандарт Интернешънъл – да се потопят в атмосферата на една международна фирма и да черпят знания и опит не само от български, но и от западни специалисти.

Младите хора все по-уверено мечтаят и кроят планове за бъдещето, поставят си ясни цели и с последователни стъпки изграждат себе си като личности и професионалисти. Искаме да ги поздравим за това – за техния избор, за тяхната целенасоченост, за стремежът им към реализация и развитие – и да им обещаем, че ще продължим да ги подкрепяме и да бъдем до тях, както в техните търсения, така и в техните открития, защото те са важните, защото те са нашето бъдеще.

Сърцата и вратите ни са отворени за вас!

А това е нашият поздрав за вас, с пожелание да изживеете живота си по най-пълноценния начин и да помните, че най-добрата импровизация е подготвената импровизация 🙂

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).