Кой печели в анкетата на Vidima?

Анкета Vidima.bg

Вече са известни печелившите в анкетата на Vidima, стартирала на 1 декември на промо сайта http://www.vidima.bg/praznik-za-bania/ . Жребият реши, подарък – душ комплект да получат: Соня Рачева от Свищов, Димитрина Димитрова от Бургас и Валентин Христов от Кърджали. На печелившите честито, а ето и малко любопитни подробности за анкетата.

 

Какво може да направите със 170 лв. повече по празниците? – това ви попитахме в началото на декември. А, защо точно 170 лв.? Защото точно толкова спестявате ако се възползвате от специалното предложениe на Vidima –  да закупите много по-изгодно WC комплект Vstyle, два смесителя VidimaStorm, плюс душ комплект.

1178 човека се включиха с мнение по въпроса, като имаше възможност да се дават по два и повече отговора. Резултатите показват, че за българина близките хора са най-важни и мисълта за тях е на първо място. Затова и най-много – 1014 от гласувалите, твърдят, че биха купили повече подаръци на своите близки с евентуалните 170 лв. Явно, не се подценява и грижата за личния автомобил, който често е причина за сериозни разходи. Може би, някои го тачат не по-малко от член на семейството. Така, не е изненадващо, че на второ място, със 140 гласа в отговорите, е предложението  – Ще си платя гражданската отговорност за автомобила.  Новогодишната вечер традиционно си остава една от най-специалните през годината и 117 биха предпочели да направят резервация в по-добър ресторант за 31 декември. Почти толкова са и гласувалите дами, за които грижата за външния вид е приоритет. Те признават, че биха се поглезили с разкрасяващи процедури. Най-малко са отговорите за удължаване на спа/ски ваканцията.

Особено любопитни са и свободно добавените желания за оползотворяване на 170-те лв. Част от отговорите са свързани с дооборудване на банята – ще си купя и мивка; ще си избера аксесоари за банята;  ще ги вложа за плочките в банята, ще си взема шкафче за баня, ще ги ползвам за плащане на майсторите. Други пък ще ги насочат към малките палавници – ще напазарувам за бебето; ще зарадвам внуците; ще платя курса по математика на детето;  ще платя семестриалната такса на сина си. Не са малко и гласувалите, които смятат да използват парите за допълване на нужната сума за екскурзия, почивка и дори сафари.  Мнозина заявяват, че ще подарят сумата на нуждаещи се хора

Ето още някои от отговорите:

Ще се чувствам късметлия!

            Ще си доплатя бирения тур до Прага.

            Ще ги включа към парите за роклята за бала.

            Ще купя мнооого шоколад.

            Ще преспя 7 нощи с немски проститутки.

            Ще си купя книги.

            Ще предложа на приятеля ми да се сгодим.

Анкетата приключи, но промоцията на Vidima продължава. Пподробности можете да видите тук http://www.vidima.bg/praznik-za-bania/

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).

4 Comments on Кой печели в анкетата на Vidima?

  1. Петров // 24.01.2011 at 18:30 //

    Къде мога да прочета отговорите на победителите?

  2. Печелившите в анкетата бяха изтеглени по жребий, както беше обявено в условията за участие. В тази връзка, не може да се каже, че има победители. Ние избрахме най-интересните отговори и направихме публикация, която предполагам сте прочели – https://blog.vidima.bg/?p=294

  3. Супер статия :))) За първи път влизам тук и искам само да ви поздарвя за труда- яко местенце сте си спретнали тук и с удоволствие ще наминавам по често :))

  4. Радваме се, че Ви харесва. За да не пропускате нови публикации, можете да се абонирате на https://blog.vidima.bg/?feed=rss2 .

Comments are closed.