V-style – създаден да изкушава с качества

WC_Vstayle_blog_02 V-style е новият WC комплект на Vidima, който за кратко време предизвика сериозен интерес на пазара. Най-често го предпочитат младите хора, търсещи по-висок комфорт, оценяващи техническите иновации и модерния минималистичен дизайн. Не, не си мисли, че това е просто едно от многото предложения в магазините за баня, отличаващи се основно в овала на формите. V-style е наистина иновативен и уникален, той е нещо повече. Искаш повече – получаваш повече, както се казва в рекламата на продукта, която може би вече сте срещнали в медиите. Разбира се, първото което те грабва е впечатляващата визия – V-style е с модерен дизайн, изчистени линии, без излишни гънки и детайли, събиращи мръсотия. И каква изненада – никъде не се вижда капак на казанчето! Ами да, не се учудвай, просто при V-style такъв не е нужен, защото уникален дизайнерски и технически подход е превърнал казанче и капак в едно цяло. Забележително удобство е и универсалната му конструкция за хоризонтално и вертикално оттичане, с което няма как да сгрешиш, какъв тип ти е нужен за твоята канализационна мрежа. Ако си любител на почина „Направи си сам”, не търси майстор за поставянето – с лекота ще го монтираш сам, защото монтажа на V-style е изключително улеснен и безпроблемен.

V-style е и в духа на нашето време, в унисон със „зелените идеи”, които печелят все по-голяма популярност и е въпрос на лична отговорност да полагаме грижи за опазването на околната среда. Защо да не помогнеш на природата и да спестиш вода, а и да намалиш сметките си за плащане? Без никакви усилия с V-style можеш да икономисаш 25% от разхода за вода. Този WC комплект е оборудван с тоалетно казанче с двустепенен промивен механизъм. Обемът му е 4,5 литра, но има възможност за употреба на 2,5 литра – ти решаваш кой бутон да натиснеш. Не се тревожи излишно, намаленият разход на вода съвсем не оказва влияние на качеството на миене. Благодарение на подобрената конструкция на тоалетната чиния е осигурено ефективно почистване. А ако си перфекционист на тема хигиена, можеш да избереш вариант на V-style с иновативното покритие Ideal Plus. То помага повърхността да остава чиста и прави по-икономична поддръжката на тоалетната. Представи си, блестяща и чиста повърхност без употреба на скъпи и агресивни препарати.

WC_Vstyle_blog_02B_2Ако ти е омръзнало досадното рязко падане на седалката на тоалетната чиния, придружено с много шум, V-style се справя и с това. Достатъчно е да си избереш вариант със седалка с плавно падане, чийто механизъм осигурява затваряне без никакъв звук.

Много качества, много изкушения, събрани само в един продукт – WC комплект V-style.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).

2 Comments on V-style – създаден да изкушава с качества

  1. Много благодаря за тази статия.Точно такова нещо търся сега за вилата ми където правим основен ремонт и всичко искам да се поднови.Това, че е забележително удобство е и универсалната му конструкция за хоризонтално и вертикално оттичане, с което няма как да сгрешиш, какъв тип ти е нужен за твоята канализационна мрежа.Благодарение на подобрената конструкция на тоалетната чиния е осигурено ефективно почистване .А по селата знаем какви са каналите, ех,….направо ме спасявате много ви благодаря, пък и изглежда страхотно.

  2. Ваня // 10.12.2013 at 16:03 //

    @пожарогасители
    Тази статия е стара и след като има интерес към продукта, дължим да кажем, че същия продукт вече можете да закупите под името Connect Pure с марка Ideal Standard. Той е бестселър и може да се намери в почти всички точки на продажба в страната.

Comments are closed.