Искаш повече – получаваш повече с новите термостатни смесители V-STYLE

 

V-Style_smesitel1Термостатни смесители на достъпна цена – това вече е възможно с новото предложение на Vidima от серията V-style. Те са създадени за ценителите на техническите новости и осигуряват удоволствие от повишения комфорт в банята. Благодарение на многобройните предимства на V-style си осигурявате приятни минути под душа и безопасност при употреба, а така също спестяват енергия и  вода.

С V-style комфортът в банята е гарантиран. С него се поддържа определена температура на водата толкова дълго, колкото пожелаете, като се изключват  неприятните изненади от внезапен студен или горещ душ. Смесителят е настроен фабрично за температура на водата в  безопасната зона до 40 градуса  C. Термостатният смесител V-style е изключителен продукт и по отношение на опазването на околната среда. Керамичният му затварящ механизъм е регулиран да пропуска вода с дебит в т.н. икономична зона, с което се спестява до 50 % от водното потребление. При необходимост от по-голям дебит може да се освободи ръкохватката и да си напълни бързо, например, ваната.

Термостатният смесител V-style осигурява спокойствието на родителите, тъй като гарантира, че малките деца няма да пострадат от изгаряне, ако докоснат тялото на смесителя. Безопасността му е гарантирана от изолираната конструкция Cool Body,  осигуряваща пълна изолация на горещите части на смесителя.

Този продукт е създаден с помощта на  иновативни технологии, патент на Ideal Standard, и е предназначен за най-взискателните ни клиенти, които ценят техническите новости.