„Идеал Стандарт – Видима“ пожела на АГ отделението в Севлиево „да бие габровци по бебета“


Компанията продължава с ангажимента си за създаване на по-съвременни условия в отделението

За поредна година беше спазена традицията на 21 януари, Бабинден и Ден на родилната помощ, в АГ отделението на МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ ръцете на най-старата акушерка да бъдат измити от най-младата и тя да нарече благопожелания за раждането на повече здрави бебета. Д-р Петко Дончев, завеждащ АГ отделението отчете, че за 2019 година са се родили 190 бебета. Той пожела на екипа си „повече за другата година и още млади хора“ и благодари на всички приятели и дарители на АГ отделението.
Емил Гатев, директор на завода за арматура и Валентин Ганев, директор на завода за керамика поздравиха медицинския персонал с празника и увериха, че „Идеал Стандарт – Видима“ продължава със своя дългогодишен ангажимент да създава по-съвременни условия в отделението. „С Д-р Дончев обсъдихме какви подобрения трябва да се направят в АГ отделението. Ще направим проект с г-н Ганев и със съвместни усилия, с приятели на това отделение и ръководството на Общината ще направим нещо, което да е полезно за всички. И ние се присъединяваме към пожеланието на г-н Красимир Копчев – „да бием габровци по бебета тази година“. Дай Боже, да сте много здрави и усмихнати. Сигурен съм, че заедно ще направим нещо добро за поредна година“, заяви Емил Гатев.
„Знам, че това са хората, които мога да нарека благодетели и много години наред отделят от времето и ресурсите си, за да са полезни на обществото в Севлиево чрез болницата. АГ отделението е подобрено от благодетелите през годините. Аз Ви благодаря от името на администрацията на болницата, от името на персонала и най-вече Ви благодаря за това, че години наред каквито и проблеми, каквито и ангажименти да имате, вие винаги намирате време да дойдете тук“, се обърна към гостите д-р Пламен Цеков, управител на общинската болница.
Празничният 21 януари бе уважен и от д-р Иван Иванов – кмет на Общината, Невена Тодорова и Калина Георгиева – заместник-кметове, Здравка Лалева – председател на Общинския съвет, представители на бизнеса в общината, лекари и медицински сестри от други отделения на лечебното ни заведение.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).