Почетен символ на Шипченската епопея получи „Идеал Стандарт – Видима“

20170828_093603Областният управител на Габрово и председател на Инициативния комитет за Национално честване Шипченска епопея Невена Петкова в знак на благодарност връчи почетен символ на честването на „Идеал Стандарт – Видима“. Компанията бе един от дарителите за тържествата на 26 август, посветени на 140 години от боевете на връх Шипка. Шипченската битка е от решаващо значение в хода на Руско-турската война (1877–1878).

Почетният символ на Шипченската епопея областният управител Невена Петкова връчи на Милена Богданова, директор Човешки ресурси Източна Европа.

Областният управител на Габрово отправи своята благодарност към всички, които се включиха в организацията на тържествата.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).