С празник в Севлиево започнаха събитията на „Идеал Стандарт – Видима“ АД в региона

IMG_2412С празник в Севлиево започнаха събитията на „Идеал Стандарт – Видима“ АД, посветени на отбелязването на 25 години от създаването на смесеното дружество между „Видима“ АД и „Американ Стандарт“. Предстоят събитията във Велико Търново на 14 юли и в Габрово на 16 юли. Годишнината преминава под надслов „25 години Идеал Стандарт в България“.
Празникът в град Севлиево е израз на непрекъснатия стремеж на компанията да прави живота на хората в града по-добър. Празникът в парк „Казармите“ включваше различни приложни работилници и дейности със състезателен характер, томбола и игри с награди. За децата бе предвиден сладолед и минерална вода.
Близо до сцената бе организирана “Зона за приложни изкуства” – всички желаещи имаха възможност да се включат в двете ателиета по „Грънчарство“, където да изработят глинено изделие, което да си вземат за вкъщи, ателие „Татко и аз – дом за птички“, ателие „Мама и аз обичаме бижута“, Кулинарна работилница „Вкусно, здравословно, красиво“.
Активно участие на малки и големи имаше в игрите: „Сглоби люлка, подари усмивка”, „Единството на елементите в екосистемата”, „Да напишем заедно“, „Спондж Боб квадратни гащи“, „Опъване на палатки“, „Намери съкровището“ и други.
По време на празника имаше демонстрации на отбора по футбол за момичета „Севлиево лейдис“, на клуба по таекуон-до „Тервел 2006“, на клуба по ракетомоделизъм.

За настроението на гостите се погрижиха вокална група Up-stream voices и Поли Паскова.

IMG_2492 IMG_2484 IMG_2463 IMG_2444 IMG_2429 IMG_2428 IMG_2427 IMG_2425 IMG_2419 IMG_2416 IMG_2396 IMG_2395 IMG_2394 IMG_2361 IMG_2357

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).