1 юни – Ден на детето

Изложба на детски рисунки „ Обичам и пазя Земята“

 

Днес в Завода за производство на санитарна керамика открихме изложба на детски рисунки „Обичам и пазя Земята“, която е продължение на нашата инициатива за почистване и опазване на природата и изразява нашата ангажираност и отговорност като компания за разумно използване на природните ресурси и за опазване на околната среда. Смятаме, че грижата за опазването на природата е грижа за нашите деца, затова ние съчетахме това мероприятие с празника на детето, за да направим съпричастни и нашите деца към тази идея – да обичаме и пазим Земята.

В конкурса се включиха 11 деца на колеги от Завода за керамика и Дистрибуционен център, на чиито пъстри картини ще имаме радостта да се наслаждаваме през следващите три седмици.

 Благодарим за участието в изложбата на малките художници:

Мила Колева, 6 г.

Елена Ангелова, 6 г.

Виктор Караиванов, 7 г.

Боримир Петков, 7 г.

Елена Велешка, 9 г.

Мартина Велешка, 9 г.

Димитър Петков, 9 г.

Марина Илиева, 9 г.

Валентин Йорданов, 10 г.

Станислав Колев, 12 г.

Лилия Апостолова, 12 г.

 Честит празник на всички малки и пораснали деца!

Stanislav Kolev Viktor Karaivanov Valentin Yordanov Valentin Yordanov II Mila Koleva Martina Veleshka Martina Veleshka 2 Marina Ilieva 2 Liliya Apostolova 2 Liliya Apostolova 1 IMG_0073 IMG_0069 IMG_0055 IMG_0050 Elena Veleshka 2 Elena Veleshka 1 Elena Angelova Dimitar Petkov Borimir Petkov

 

About Vidima
България е със стратегическа роля за развитието на мултинационалната компания Идеал Стандарт Интернешънъл в регион Източна Европа. От началото на 2011 г. след процес на сливане, в гр. Севлиево оперира обединената компания „Идеал Стандарт - Видима” АД – лидер в производството на санитарна арматура и санитарна керамика, която има над 3300 служители. „Идеал Стандарт - Видима” АД управлява и дейностите по дистрибуция на продукти в Източна и Западна Европа, както и търговската дейност в редица страни от Източна Европа, обединени в клъстер България на Идеал Стандарт Интернешънъл. Идеал Стандарт Интернешънъл е частна компания със седалище в Брюксел, Белгия, която развива независима дейност в Европа, Близкия и Среден Изток, Африка, както и в Латинска Америка. Основната дейност на компанията е съсредоточена в предлагането на цялостни решения за баня за домове, търговски сгради и институции. Компанията работи в над 20 страни и има около 11 000 служители. В България компанията има два завода, базирани в Севлиево. В завода за производство на санитарна арматура се произвеждат едноръкохваткови и двуръкохваткови смесителни батерии за баня и кухня, душ комплекти и аксесоари. Заводът за санитарна керамика произвежда мивки, тоалетни чинии и WC комплекти, бидета и писоари от висококачествен санитарен порцелан, както и керамични поддушови корита. Продуктите са подредени в колекции, обединени от общ дизайн и включващи различни функционални видове. Те достигат до няколко континента под търговските марки на компанията - Ideal Standard, Vidima, Armitage Shanks, Ceramica Dolomite, Porcher и други. Като лидер в оборудването на бани на европейския пазар, компанията непрекъснато развива и усъвършенства своите продукти и услуги, поставяйки в центъра на вниманието си удовлетвореността на клиентите и пестенето на вода и енергия. Продуктите се отличават с високо и гарантирани качество. те са лесни за монтаж и поддръжка, издръжливи и на достъпна цена. Дистрибуционният център в Севлиево се нарежда на второ място сред логистичните платформи на Идеал Стандарт Интернешънъл в Европа. От него се дистрибуират продукти за баня към платформите в Западна Европа и към крайни клиенти на компанията в Централна и Източна Европа, Близкия Изток, Средиземноморието и др. Идеал Стандарт Интернешънъл, европейски лидер в обзавеждането на бани, централизира в Севлиево търговската си дейност за следните страни от Централна и Източна Европа - Полша, Литва, Латвия, Естония, Унгария, България, Румъния, Сърбия, Черна гора, Македония, Албания, Турция, Хърватска и Словения, обединени в клъстър България. Компанията разполага с Тренинг център в Севлиево, който предлага обучения на търговци от страните на клъстър България, а така също посреща клиенти от Русия, Европа и Близкия Изток.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Blue Captcha Image
Refresh

*