Месец на благотворителността в завода за санитарна арматура

В завода за производство на санитарна арматура работят не само отлични професионалисти, но и хора с желание да допринасят за доброто, да помагат и подкрепят тези, които са в неравностойно положение. Поредно доказателство за това е инициативата на информационен канал „Актуално”, „Мартенички направи – за здраве ги дари”. Един месец всички, за които благотворителността е ценност, бяха посланици на доброто. „Детската работилница за мартенички”, която събра участници от 3 до 15 години, се превърна във важна част от инициативата. Важна, не само за тази кампания, а и за бъдещи проекти, защото за благотворителността и толерантността трябва да се дават примери още в първите години от живота на децата ни.

Кампанията имаше за цел да дари с ръчно направени мартенички и други подаръци децата и възрастните хора в специализираните домове на територията на община Севлиево.

Дали успяхме? Да! Успяхме, освен с участието на колегите и децата, но и с ценната подкрепа на ръководството на завода и с участието на двете синдикални организации – КНСБ и КТ „Подкрепа”.

Равносметката: бяха дарени повече от 350 мартеници – купени или ръчно изработени, за осемте дома за деца и възрастни. Освен мартеничките, завода дари почистващи, перилни препарати и дезинфектанти, както и лакомства за децата, осигурени от синдикалните организации. Посетени бяха: Дом за деца, лишени от родителски грижи „Велика и Георги Ченчеви”, Център за настаняване на деца от семеен тип с увреждания – Севлиево, Център за настаняване на деца от семеен тип – Севлиево, Дом за стари хора – село Добромирка, Център за настаняване от семеен тип с увреждания – село Столът, Дом за стари хора с отделение за лежащо болни – село Стоките и Център за настаняване от семеен тип с увреждания – село Батошево – 1 и 2. Като част от една друга кампания, подета от колегите в завода за санитарна керамика, подарихме 55 кг. капачки от пластмасови бутилки за Дома за деца, лишени от родителски грижи „Велика и Георги Ченчеви”.

В навечерието на 3 март, нашият национален празник, участниците в инициативата получиха подарък – българското знаме!

С кампанията „Мартенички направи – за здраве ги дари” заедно засвидетелствахме обичта и уважението си към децата и възрастните от специализираните институции в общината и с този малък жест стоплихме техните сърца!

IMG_4918 IMG_4920 IMG_4925 IMG_4929 IMG_4938 IMG_4940 IMG_4945 IMG_4949 IMG_4955 IMG_4961 IMG_4974 IMG_4976 IMG_4980 IMG_4986IMG_5019 IMG_5009 IMG_5015 IMG_5017 IMG_5021 IMG_5024 IMG_5133 IMG_5144

About Vidima
България е със стратегическа роля за развитието на мултинационалната компания Идеал Стандарт Интернешънъл в регион Източна Европа. От началото на 2011 г. след процес на сливане, в гр. Севлиево оперира обединената компания „Идеал Стандарт - Видима” АД – лидер в производството на санитарна арматура и санитарна керамика, която има над 3300 служители. „Идеал Стандарт - Видима” АД управлява и дейностите по дистрибуция на продукти в Източна и Западна Европа, както и търговската дейност в редица страни от Източна Европа, обединени в клъстер България на Идеал Стандарт Интернешънъл. Идеал Стандарт Интернешънъл е частна компания със седалище в Брюксел, Белгия, която развива независима дейност в Европа, Близкия и Среден Изток, Африка, както и в Латинска Америка. Основната дейност на компанията е съсредоточена в предлагането на цялостни решения за баня за домове, търговски сгради и институции. Компанията работи в над 20 страни и има около 11 000 служители. В България компанията има два завода, базирани в Севлиево. В завода за производство на санитарна арматура се произвеждат едноръкохваткови и двуръкохваткови смесителни батерии за баня и кухня, душ комплекти и аксесоари. Заводът за санитарна керамика произвежда мивки, тоалетни чинии и WC комплекти, бидета и писоари от висококачествен санитарен порцелан, както и керамични поддушови корита. Продуктите са подредени в колекции, обединени от общ дизайн и включващи различни функционални видове. Те достигат до няколко континента под търговските марки на компанията - Ideal Standard, Vidima, Armitage Shanks, Ceramica Dolomite, Porcher и други. Като лидер в оборудването на бани на европейския пазар, компанията непрекъснато развива и усъвършенства своите продукти и услуги, поставяйки в центъра на вниманието си удовлетвореността на клиентите и пестенето на вода и енергия. Продуктите се отличават с високо и гарантирани качество. те са лесни за монтаж и поддръжка, издръжливи и на достъпна цена. Дистрибуционният център в Севлиево се нарежда на второ място сред логистичните платформи на Идеал Стандарт Интернешънъл в Европа. От него се дистрибуират продукти за баня към платформите в Западна Европа и към крайни клиенти на компанията в Централна и Източна Европа, Близкия Изток, Средиземноморието и др. Идеал Стандарт Интернешънъл, европейски лидер в обзавеждането на бани, централизира в Севлиево търговската си дейност за следните страни от Централна и Източна Европа - Полша, Литва, Латвия, Естония, Унгария, България, Румъния, Сърбия, Черна гора, Македония, Албания, Турция, Хърватска и Словения, обединени в клъстър България. Компанията разполага с Тренинг център в Севлиево, който предлага обучения на търговци от страните на клъстър България, а така също посреща клиенти от Русия, Европа и Близкия Изток.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Blue Captcha Image
Refresh

*