Съвместен проект с КНСБ

„Идеал Стандарт – Видима” АД e сред избраните работодатели, поканени да участват в проекта на КНСБ „Достоен труд за доставчиците и подизпълнителите на мултинационалните компании”.

Това стана ясно на срещата между Президента на КНСБ – Пламен Димитров и Милена Богданова – Директор „Човешки ресурси – ИЕ“, състояла се на 18 януари 2017 г.

в заседателната зала на административната сграда.

Гостите от най-големия български синдикат бяха посрещнати от Емил Гатев, директор на завода за санитарна арматура.

В началото на срещата г-н Пламен Димитров поздрави присъстващите за сключения нов КТД и направената актуализация на трудовите възнаграждения.

След това президентът на КНСБ представи основните цели на проекта, финансиран от Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси 2014-2020“ и предложенията за сътрудничество. Изтъкнато беше, че идеята на проекта е да се подобрят условията на труд, да се повиши качеството на работните места, чрез обучения, усъвършенстване на системите  и механизмите за подпомагане прилагането на трудови, осигурителни и екологични стандарти.

Причините да бъдем сред 100-те избрани фирми за участие в проекта са значимото място на дружеството в българската икономика и въздействието на компанията върху доставчиците и подизпълнителите, с които си партнира.

SAMSUNG

SAMSUNG

?????????????

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).