Подарък за Родилното отделение в гр. Севлиево

„Идеал Стандарт – Видима” АД за пореден път засвидетелства своята социална и обществена ангажираност като обяви, че ще извърши ремонтни дейности в „Акушеро-гинекологичното отделение” на МБАЛ „Д-р Стойчо Христов”, гр. Севлиево. Това се случи на тържество по повод професионалния празник на акушерите и гинеколозите.

По традиция, за Деня на родилната помощ,  Емил Гатев, директор на завода за санитарна арматура и Валентин Ганев, директор на завода за санитарна керамика, посетиха отделението, за да поздравят лекарите и акушерките с празника. Гостите разгледаха условията, при които работи екипът, лекуват се пациенти и се раждат бебета. Д-р Дончев сподели за необходимостта от ремонтни дейности в отделението. Така се роди идеята „Идеал Стандарт – Видима” да се ангажира с изпълнението им. Предстои да се планират конкретните дейности и срокът за извършването им.

По-значимите дарения от „Идеал Стандарт – Видима” за АГО  през годините са: ново, висок клас родилно легло, модерен, интензивен инкубатор, дигитален портативен ехограф с 4D изображение, ремонт, оборудване и обзавеждане за родилно отделение и детска стая; бани и тоалетни, специално антибактериално подово покритие и др.

IMG_4897IMG_4898IMG_4907IMG_4908IMG_4915

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).