Произведохме 40-милионното изделие

40 000 000 изделие на Завода за керамика

На 26 октомври произведохме 40-милионното изделие в Завода за керамика – мивка за вграждане, модел Р4404 серия „OCEAN“. То бе определено чрез специално активиран брояч в Баркод системата на завода, чрез който успяхме да проследим пътя на юбилейното изделие по процеса. Благодарение на тази система можахме да разберем и кои са колегите, които са го изработили – Мирослав Григоров, Светослав Караиванов, Маринела Йорданова и Десислав Димитров.

Изработването на 40-милионното изделие съвпадна с отбелязването на 18-годишнината от официалното откриване на завода за керамика. По този повод даряваме юбилейното изделие на Историческия музей в гр. Севлиево, като правим пълен ремонт на сервизните помещения в сградата на Хаджистояновото училище.

img_0010-copy

Колегите, които изработиха 40 000 000 изделие – Мирослав Григоров, Светослав Караиванов, Маринела Йорданова и Десислав Димитров.

 

img_0002-copy

Колегите, произвели юбилейното изделие, с мениджъри и ръководители.

 

img_0081-copy

Окачествиетелите от Крайна инспекция, първо печене ПЛ 10: Десислав Димитров, Катя Владимирова и Недялка Иванова.

 

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).